Очистити
Більше

Фільтр:

Автор:

ПІЗНАЄМО ПРИРОДУ

Освіта – це найпотужніша зброя, якою можна змінити світ.
Нельсон Мандела.

Дорогі колеги, невдовзі Нова Українська Школа буде жити, так само, як і вся наша країна 🙏. За нашим планом, а не за підступним задумом ворога. На окупованих територіях рф намагається запровадити навчання рашиською мовою за рашиськими програмами 🤦‍♀️. Але їм це не вдається 💪! Бо у нас свій план і свій фронт – освітянський. І зволікати ми не можемо. Надто багато наші діти втратили через коронавірус, а тепер втрачають через війну.

Наша перемога неминуча. Діти повернуться до шкіл, а зруйновані школи ми відбудуємо 💯. Тож ми працюємо сьогодні заради цих очікуваних часів. І як волонтери, і як освітяни.

На допомогу учителям, які викладатимуть інтегрований курс ПІЗНАЄМО ПРИРОДУ у 5 класі 👩‍🏫, у травні-червні ми плануємо провести вебінари та познайомити усіх охочих з навчально-методичним забезпеченням до нашого підручника: робочим зошитом, тематичними контрольними роботами, додатковим ресурсом для підготовки до уроків та порадником для вчителя щодо системи оцінювання.

Вже сьогодні Ви можете познайомитися з електронною версією підручника на сайті ІМЗО та календарно-тематичним плануванням.

Поширити
0